عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery
Blog Article
این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا میشود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشتوگذار در شبکههای اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟
علاوه بر این، از آنجا که فهرستی طولانی از غذاهای ممنوعه در کتو وجود دارد، رژیمهای کتوژنیک طولانیمدت، میتواند منجر به کمبودهای تغذیهای شود و فقط در مدت زمان تعیین شده مفید خواهد بود.
رژیم کتوژنیک داستان متفاوتی نسبت به دیگر رژیمها دارد. رژیم کتوژنیک با نامهای رژیم کتو و کیتو هم شناخته میشود.
در این حالت، کبد شما چربی را به مولکولهای انرژی کوچکی به نام کتون تبدیل میکند که مغز و سایر اندامها میتوانند از آن بهعنوان انرژی استفاده کنند.
چاشنیها و سسها: این غذاها دارای شکر و چربیهای ناسالماند
دستهای از مواد غذایی در رژیم کتوژنیک غیرمجاز است یعنی مصرف آن را باید کاملا قطع کنید یا به حداقل برسانید.
وقتی رژیم کتو یا لو کرب دایت میگیرید، به دلیل کاهش مصرف رژیم کتوژنیک اقتصادی کربوهیدراتها، قند خونتان هم پایین میآید.
بوی بد نفس در رژیم کتوژنیک موقتی است و بعد از چند روز اول از بین میرود. برای به حداقل رساندن این مشکل میتوانید از نکات زیر بهره ببرید:
این نوع افزایش آب بدن برای همه افرادی که از کتو استفاده میکنند صدق میکند، اما کسانی که مدت زمان کوتاهتری از آن استفاده کردهاند و تنها مقدار کمی از وزن خود را در رژیم کم کردهاند، ممکن است بیشتر متوجه آن شوند.
در رژیم کتو شما باید میزان مصرف پروتئین خود را بالاتر ببرید.
رژیم کتوژنیک یکی از رژیمهای معروف برای لاغری است. در این رژیم غذایی، مصرف کربوهیدرات کاهش و مصرف چربیهای سالم، افزایش پیدا میکند.
تحقیقات نشان میدهد کتو درواقع یک رویکرد برتر برای کاهش وزن است.
مهمترین مسأله برای ترک رژیم کتوژنیک، تثبیت وزن است! رژیم کتو، یک رژیم غذایی کم کالری است که گاهی اوقات در مدت زمان کوتاه، منجر به کاهش وزن میشود.
میلک شیک با شیر بادام، پودر کاکائو و کره بادام زمینی؛